مراحل اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی
اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

 

اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

 

رشته مهندسی آب یکی از پر کاربردترین رشته های مهندسی است. فارغ التحصیلان این رشته قادر هستند در چندین شاخه، تخصص دریافت کنند. یکی از مهم ترین تخصص های مهندسی آب، آبیاری و زهکشی است. فارغ التحصیلان رشته آبیاری و زه کشی نقش مهمی در رشد کشاورزی کشور و مصرف بهینه منابع آب کشور را دارند. متخصصین این رشته با انجام تحقیقات و مطالعات بر روند آبیاری زمین های کشاورزی، منجر به بهره برداری صحیح از منابع آب کشور می شوند.

فعالیت فارغ التحصیلان رشته آبیاری و زه کشی در دو زمینه اجرایی و نظارتی فعالیت می کنند. علاوه بر این که مهندسان این رشته در طراحی زیر ساخت های سیستم های آبیاری توانایی دارند، می توانند بر نحوه عملکرد تیم های اجرایی نیز نظارت کنند. متخصصین ناظر رشته آبیاری و زه کشی، در قالب شرکت های مشاور بر نحوه عملکرد شرکت های پیمانکاری و تاسیسات، که وظیفه اجرای پروژه های آب رسانی به زمین های کشاورزی را بر عهده دارند، نظارت می کنند.

 

شرکت های مشاور آبیاری و زه کشی در چه زمینه ای فعالیت می کنند؟

شرکت های مشاور آبیاری و زه کشی شرکت هایی متشکل از متخصصین رشته آب هستند و بر نحوه عملکرد شرکت های پیمانکاری نظارت می کنند. همکاری با شرکت های مشاور موجب می شود هزینه کارفرمایان اتلاف نشود و با سرمایه گذاری صحیح و در زمان مناسب کار پایان یابد. اما موضوع چالش برانگیز این است که شرکت های مشاور آبیاری و زه کشی همگی در یک رده بندی قرار ندارند. شرکت های مشاوری که در کار خود موفق و با تجربه هستند می توانند با موسسات دولتی نیز وارد همکاری شوند. در واقع دامنه فعالیت این شرکت ها محدود به کارفرمایان خصوصی نخواهد بود. این شرکت ها قادر هستند در پروژه های بین المللی نیز پیشنهاد همکاری دریافت کنند.

 

مدارک مورد نیاز اخذ گرید مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی
مدارک مورد نیاز اخذ گرید مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

 

مراجعه به سامانه ساجات برای رتبه بندی شرکت های مشاور

سامانه ساجات، توسط سازمان برنامه ریزی و نظارت راهبردی برای رتبه بندی شرکت های مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی تشکیل شده است. متقاضیان اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی با ثبت اطلاعات خود در این سامانه، اقدام به دریافت رتبه خود می کنند. در این سامانه اطلاعات متقاضیان در ابتدا به صورت غیر حضوری بررسی می شود. در ادامه متقاضیانی که احتمال اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی را دارند به صورت حضوری به مراکز تعیین شده فراخوانده می شوند. طبق پروتکل های سامانه ساجات، متقاضیان با توجه به رزومه خود در سه پایه رتبه بندی می شوند. رتبه ۱ مربوط به شرکت هایی با حداکثر امتیاز است. شرکت های مشاوری که حداقل شرایط لازم را دارند رتبه ۳ را دریافت می کنند.

 

مدارک لازم اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

 

  1. ثبت آخرین صورت جلسه سهامداران شرکت برای متقاضیان حقیقی و حقوقی: یعنی کپی برابر اصل مدارک باید در سامانه ساجات ثبت شوند.
  2. اگر قبلا رتبه ای اخذ کرده بودید و قصد شما از ثبت درخواست ارتقا رتبه است، باید یک گواهی معتبر از رتبه قبلی خود ارائه دهید.
  3. ارائه مشخصات دقیق از رزومه هیئت مدیره و سهامداران شرکت
  4. در درخواست اخذ رتبه شرکت، باید مدارک شناسایی هیئت مدیره و سهامداران شرکت در سایت ثبت شوند.
  5. برای سهامداران و متقاضیان مذکر کارت پایان خدمت الزامی است.
  6. اظهارنامه مالیاتی شرکت از جمله ترازنامه و جدول سود و زیان معاملات حتما باید ثبت شود.
  7. تعهدنامه ای که عدم دخالت کارمندان دولت را ضمانت می کند.
  8. ثبت سوابق کاری برای کارمندان رسمی شرکت
  9. پروژه های چند سال اخیر شخص حقیقی و حقوقی که نشان دهنده تجربه کاری متقاضی است.
  10. گواهی و مدارک مربوط به تامین اجتماعی ( سوابق بیمه مهندسین آبیاری و زه کشی)
  11. آدرس محل اقامت و مشخصات دقیق افراد امتیاز آور برای شرکت
  12. آدرس محل اقامت و مدارک شناسایی دقیق سهامداران ۵ درصد و کمتر از آن در شرکت
  13. مدارکی که نشان می دهند ثبت شرکت به صورت رسمی انجام گرفته مثل: روزنامه رسمی، اساسنامه و تقاضانامه و …

 

شرایط رتبه بندی مشاور آبیاری و زه کشی
شرایط رتبه بندی مشاور آبیاری و زه کشی

 

شرایط امتیاز آور اخذ رتبه مشاور شبکه های آبیاری و زه کشی

 

شرکت های مشاور آبیاری و زه کشی برای تشکیل کادر هیئت مدیره خود باید از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط مهندسی آب استفاده کنند. هر چه افراد بیشتری از هیئت مدیره شرکت تخصص مرتبط به آبیاری و زه کشی داشته باشند، احتمال کسب رتبه های بالاتر افزایش می یابد. به طور کلی دسته ای از شرایط و ویژگی ها برای اشخاص حقیقی و حقوقی در کسب رتبه مشاور الزام آور نیست، اما وجود این ویژگی ها می تواند احتمال کسب رتبه را افزایش دهد. در ادامه به چند  مورد از این ویژگی ها می پردازیم:

  1. هر چه میزان اشخاص حقیقی دارای تحصیلات تکمیلی مثل ارشد و دکتری در هیئت مدیره شخص حقوقی بیشتر باشد، احتمال اخذ رتبه های بالا بیشتر خواهد بود.
  2. اگر اعضای هیئت مدیره شخص حقوقی متشکل از رتبه های برتر آزمون های ارشد و دکتری و المپیاد های علمی باشد، احتمال اخذ رتبه ۱ افزایش می یابد.
  3. شرکت در آزمون های ادواری و ارائه تحقیقات و مقاله های علمی می تواند شانس اخذ رتبه را افزایش دهد.

 

5/5 - (1 امتیاز)
مشاوره رایگان